Natuurlijke Borstvergroting > Volle Boezem

Volle Boezem - Borstvergroting

Natuurlijke BorstvergrotingVolle Boezem is ontwikkeld in de Verenigde Staten. Zoals met de meeste cosmetische producten loopt men ook op dit gebied ver vooruit op Europa. Volle Boezem is in de Verenigde staten door diverse universiteiten en laboratoria getest, en hieruit is deze zeer succesvolle formule gekomen. Diverse testpersonen zijn voor en na het gebruik van Volle Boezem gecontroleerd en onderzocht. Deze rapporten tonen het succes van de borstvergroting door Volle Boezem.

Zoals u wellicht weet, worden de borsten van een vrouw gedurende de zwangerschap groter. Dit effect wordt veroorzaakt door het groeihormoon Oestrogeen. De ingrediënten van de Volle Boezem tabletten bevatten actieve natuurlijke bestanddelen die qua structuur veel lijken op dit vrouwelijke hormoon oestrogeen. Door een dagelijkse inname van de tabletten wordt dit effect in de borsten gesimuleerd (nagebootst) en gestimuleerd. Het resultaat is mooiere en grotere borsten. Daarnaast bevat Volle Boezem ook kruiden die de bloedtoevoer naar de melkklieren stimuleren. Naarmate vrouwen ouder worden neemt deze bloedtoevoer af. Hierdoor kunnen de borsten hun stevigheid verliezen. Door deze toevoer beter op gang te krijgen worden de borsten weer voller en steviger.


De Volle Boezem maandkuur is een pot van 120 tabletten voor 20 dagen. De duur van de kuur is 20 dagen. U dient dagelijks 2 x 3 tabletten in te nemen.

Volle Boezem bestellen

 

Borstvergroting

De borsten van een vrouw worden gedurende de zwangerschap groter. Dit effect wordt veroorzaakt door het groeihormoon Oestrogeen. De ingrediënten van de Volle Boezem tabletten bevatten actieve natuurlijke bestanddelen die veel lijken op dit vrouwelijke hormoon oestrogeen. Door een dagelijkse inname van de tabletten wordt dit effect in de borsten gesimuleerd (nagebootst) en gestimuleerd. Het resultaat is mooiere en grotere borsten.

Hoe werkt het?

De natuurlijke ingrediënten van de tabletten bevatten actieve bestanddelen die men phyto-oestrogenen noemt. Dit stimuleert de ontwikkeling van de melkklieren in de borsten. Deze stoffen bootsen eigenlijk het echte oestrogeen na, zonder de hormonale effecten ervan

Dankzij de unieke tabletten vergroot en verstevigt u uw borsten zonder de risico's van plastische chirurgie. Resultaat al binnen enkele weken en soms al binnen enkele dagen.

 

IngrediŽnten per tablet:

Natuurlijke borstvergrotingFenusterol, chaste tree, dong quai extract, soy isoflavones, talcum

 

Voedingswaarde   Per 3 tabletten   % ADH


Zinc chelate           112,5 mg          250 %

Magnesium                7,8 mg        1733 %

Overige ingrediënten

Cellulose


ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

* = ADH is niet vastgesteld


Netto inhoud: 120 tabletten = 81,6 gram